» Magnolia stellata

Magnolia stellata

Product informatie

Nederlandse naam: Stermagnolia
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 21 cm

Magnolia stellata of Beverboom - Informatie:

Magnolia stellata bloeit in maart-april op de kale takken met een overdadige hoeveelheid stervormige, geurende, witte bloemen die een lust voor het oog zijn. Deze Beverboom is een kleinere, compacte variëteit en past daarom ook in kleinere tuinen, maar dient gesnoeid te worden, zodat hij compact blijft. Bij niet snoeien kan deze Stermagnolia vlot 2 meter hoog worden. Magnolia stellata is winterhard, bladverliezend en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw op een humusrijke en vooral waterdoorlatende bodem. Magnolia's  worden vaak als solitaire eyecatcher geplant op het grasveld, parkjes of op een goed zichtbare plaats in de border. De Nederlandse naam tulpenboom dankt de Beverboom aan de bloemen van deze tuinplant die wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. Vroege nachtvorst kan schadelijk zijn voor de bloemen van de Beverboom. 

Magnolia stellata is een bladverliezende tuinplant. Deze Stermagnolia bloeit van maart t/m april met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 200 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.    De Magnolia stellata | Stermagnolia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.