Malus domestica 'James Grieve' - U-vorm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 26 cm
Door ons geleverde hoogte: 70/80 cm
Bestuivers: Niet zelfbestuivend, Benoni, Cox Orange Pippin, Discovery, Elstar, Golden Delicious, Laxton Superb, Summerred
Pluktijd: September
Geleverde stam hoogte: 50 cm
Afmetingen rek (b x h): 40 x 70 cm
Beschrijving

Malus domestica 'James Grieve' U-vorm of Handappel 'James Grieve' - Informatie:

De James Grieve is een zacht zure appel met een lekker aroma. De appel heeft een mooie rode blos op de zonzijde en is soms iets gestreept. De rijping is meestal vrij vroeg voor in een appel. De vrucht kan worden gebruikt voor zowel moes als handappel, maar is wel vrij kort te bewaren. Met deze u-vorm snoept u op den duur van heerlijke zelf geteelde appels. Deze appel is geen zelfbestuivende variëteit. Kruisbestuiving met één van de bij specificaties genoemde variëteiten is aan te raden.

 

Standplaats:

Deze u-vorm geleide appelboom neemt weinig ruimte in beslag en past zodoende in bijna elke tuin. U kunt deze leivorm daarnaast ook in een pot planten. De takken kunt u desgewenst nog verder leiden als de boom weer gegroeid is. De hoogte bepaald u uiteindelijk zelf.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien van de appelboom kan het beste in de winter gebeuren. Zorg uiteindelijk voor een open boom met een aantal hoofdtakken, vanwaaruit de zijtakken komen. Snoei elk jaar in de winter de lange, dunne scheuten van de tuinplant weg tot op 10 cm vanaf een dikkere, houtige tak. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten.Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Malus domestica 'James Grieve' - U-vorm | Handappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.