» Malus 'Golden Hornet'

Malus 'Golden Hornet'

Product informatie

Nederlandse naam: Sierappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Door ons geleverde hoogte: 70/80 cm

Malus 'Golden Hornet' of Sierappel - Informatie:

Een Sierappel is ook geschikt als struik voor een kleinere tuin. Hij heeft door het jaar heen veel te bieden. De struik luidt het voorjaar in met een uitbundige bloei. Daarna krijgt de struik vele kleine appeltjes. Deze appeltjes blijven tot ver in de winter aan de struik hangen. De Malus 'Golden Hornet' krijgt geelkleurige vruchten. Ze zijn wat zachter van structuur dan de andere sierappeltjes, waardoor dit soort als eerste door de vogels opgegeten wordt. Ook blijven ze hierdoor minder lang goed als u ze ter decoratie in huis wilt gebruiken. Verder verdraagt deze struik snoei prima. Hierdoor is hij goed in model te houden en kan hij ook op het kleinste plekje staan.

Malus domestica 'Golden Hornet' is een bladverliezende tuinplant. Deze Sierappel 'Golden Hornet' bloeit van april t/m mei met roze / witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 250 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.  De Malus 'Golden Hornet' | Sierappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.