Malus 'Red Sentinel' - beveerd

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Sierappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Door ons geleverde hoogte: 200/250 cm
Beschrijving

Malus 'Red Sentinel' - beveerd of Sierappel - Informatie
Een Sierappel is misschien wel een van de meest geschikte bomen voor een kleinere tuin. Hij heeft door het jaar heen veel te bieden. De boom luidt het voorjaar in met een uitbundige bloei. Daarna krijgt de boom vele kleine appeltjes. Deze appeltjes blijven tot ver in de winter aan de boom hangen en kunnen, dankzij hun lange houdbaarheid prima gebruikt worden om te decoreren in huis. De Malus 'Red Sentinel' krijgt roodkleurige vruchten.

 

Onderhoud en snoei:

Malus 'Red Sentinel' staat bij voorkeur op in de zon of halfschaduw, elke voedzame normale tuingrond is geschikt. Deze tuinplant verdraagt snoei prima. Hierdoor is de Sierappel goed in model te houden en kan hij ook op het kleinste plekje staan.  Indien nodig, kunt u dode, zieke of kruisende takken begin maart verwijderen. In deze periode zijn de takken goed zichtbaar. De leveringshoogte bedraagt 200 tot 250cm.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus 'Red Sentinel' - beveerd | Sierappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.