Malus 'Red Sentinel' - mini

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Sierappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 18x18 cm
Beschrijving

Malus 'Red Sentinel' - mini of Sierappel 'Red Sentinel' 

Deze mini variant van de Sierappel (ook wel patio sierappel genoemd) is geënt op een traaggroeiende onderstam. Hierdoor groeit dit boompje langzaam en blijft het compact. Dus Malus 'Red Sentinel' - mini is geschikt voor de kleinere ruimtes. Deze tuinplant heeft door het jaar heen veel te bieden. De boom luidt het voorjaar in met een uitbundige bloei. Daarna krijgt Sierappel 'Red Sentinel' vele kleine, roodkleurige appeltjes. Deze appeltjes blijven tot ver in de winter aan de boom hangen en kunnen, dankzij hun lange houdbaarheid, prima gebruikt worden om te decoreren in huis. De vruchten van deze sierappel zijn niet giftig.

U kunt deze sierappel ook gebruiken als bestuiver voor echte appelbomen. Door de rijke bloei en het goede stuifmeel is deze sierappel in staat elke appelboom te bestuiven.

 

Standplaats Malus 'Red Sentinel'

Malus 'Red Sentinel' staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw; elke voedzame normale tuingrond is geschikt.

 

Malus 'Red Sentinel' snoeien en onderhouden

Snoei van Malus 'Red Sentinel' - mini is (bijna) niet nodig. Eventuele snoei kan het best in het vroege voorjaar. Knip oude en vormverstorende takken helemaal weg, zodat de tuinplant een meer open structuur krijgt en zijn compacte vorm blijft behouden.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus 'Red Sentinel' - mini | Sierappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.