Malus toringo - meerstammig

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Sierappel
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Wit(roze)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 44 cm
Door ons geleverde hoogte: 200/250 cm
Beschrijving

Malus toringo of Sierappel - Informatie: 

Malus toringo is een sierlijke variant van de Sierappel. De vruchten verschijnen in het najaar, zijn kleiner dan van bijvoorbeeld de 'Red Sentinel' en zijn oranje/geel van kleur.  Deze sierpappel groeit met een bredere uitwaaierende kroon met overhangende takken, maar is ondanks dat, goed te gebruiken in een kleinere tuin. 

Standplaats:

De Sierappel staat graag op een zonnige plek, op een voedzame goed doorlaatbare bodem. De boom komt het beste tot zijn recht als solitair.

 

Snoei en onderhoud:

Snoei Malus toringo zo min mogelijk om waterloten te voorkomen. Beperk het snoeien tot schurende, gebroken en recht omhoog groeiende takken. eventueel onderste kleine zijtakjes kunnen weg geknipt worden om een wat kalere stammen te krijgen. 

 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus toringo - meerstammig | Sierappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.