U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Myosotis arvensis | Vergeet mij niet | Tuinplantenwinkel.nl

Myosotis arvensis

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Vergeet mij niet
Bloeitijd: Maart - Juni
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 12 cm
Beschrijving

Myosotis of Vergeet-mij-nietje

 

Deze Myosotis is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen eind februari en eind maart. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Dit Vergeet-mij-nietje bloeit met vrolijke, helderblauwe bloemen. Deze één- of twee-jarige tuinplant bieden we aan in het voorjaar als de eerste bloemen verschijnen. De bloei van Myosotis duurt van maart tot in mei. Het Vergeet mij nietje kan in een pot of in de tuin geplaatst worden. Vergeet tijdens de bloei niet regelmatig water te geven. Het langst heeft u van deze plant plezier in de halfschaduw. Na de bloei sterft de tuinplant af maar produceert ze ook zaden. Als u Myosotis in de volle grond plaatst, bestaat er een kans dat de zaden kiemen in de zomer tot nieuwe planten welke in het opvolgende jaar tot bloei zullen komen. De tuinplant kan dus worden gebruikt voor vermeerdering. 

Standplaats Myosotis arvensis 

Myosotis arvensis staat het liefst in de halfschaduw in een humusrijke, niet te droge bodem.

 

Myosotis arvensis snoeien en onderhouden

Geef het Vergeet-mij-nietje regelmatig water en voeding voor een zo lang mogelijke bloei. U hoeft de oude bloemen niet te verwijderen. Na de bloei kunt u de tuinplant in de grond zetten en laten afsterven. In de late zomer en herfst is er een kans dat zich uit de zaden nieuwe planten ontwikkelen. Deze zullen in het opvolgende jaar tot bloei komen.De Myosotis arvensis | Vergeet mij niet koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment.

 

De bij het product gemelde periode waarbinnen de planten verkrijgbaar zijn kan afwijken. Getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.