Bellis Roze - Tray 12 st.

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Madeliefje
Bloeitijd: Oktober - Mei
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja (eenjarig)
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 15 cm
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 9 cm
Beschrijving

Bellis of Madeliefje

 

Deze Bellis is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen eind februari en eind maart. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Bellis is een leuk eenjarig plantje met vrolijke, gekleurde bloemen.

Bellis (bellus = mooi, lief) is een gecultiveerde variant op het Madeliefje met grotere bloemen. De bloei houdt lang aan mits de oude bloemen verwijderd worden. Geef tijdens de bloei regelmatig water.

Bellis Roze is een éénjarige voorjaarsbloeier. Dit Madeliefje bloeit van maart t/m mei met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 15 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw. De Bellis Roze - Tray 12 st. | Madeliefje koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment.

 

De bij het product gemelde periode waarbinnen de planten verkrijgbaar zijn kan afwijken. Getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.