Parthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Wilde wingerd
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: pot 11 x 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/60 cm
Beschrijving

Parthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop' of Wilde wingerd

 

Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen u graag door naar de Parthenocissus tricuspidata 'Veitchii'. Deze klimplant komt wat betreft eigenschappen overeen met de Parthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop'.

 

De Wilde wingerd is een prachtige zelfhechtende klimplant; hoeft dus niet opgebonden te worden. Ideale tuinplant om bijvoorbeeld een lelijke muur te camoufleren. In een paar jaar zorgt de Wilde wingerd of Kasteel wingerd dat  een muur van 10 m hoog bedekt is! Het driepuntige blad van de Parthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop' heeft een prachtige felrode herfstverkleuring; het is een bladverliezende tuinplant. De groengele bloemen vallen in het voorjaar nauwelijks op. Deze Wilde wingerd kan zowel in de zon als in de schaduw staan.
Het is een gemakkelijke tuinplant. Let alleen wel op in de buurt van bv. houten kozijnen. De hechtwortels hechten zich in het hout en dat laat zijn sporen na. Knip in dat geval zeker de wingerd op tijd flink terug. Dat kan het hele jaar. Bij het aanplanten bij een muur, moet de grond vooraf goed worden losgemaakt, het puin eruit en indien nodig wat nieuwe aarde toevoegen. 

 

Standplaats Parthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop'

 

 

Parthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop' snoeien en onderhoudenParthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop' is een bladverliezende tuinplant met felrode bladverkleuring in de herfst. De Wilde wingerd heeft onopvallende groengele bloemen. Deze tuinplant wordt zo hoog als gewenst is, kan zowel in de zon als in de schaduw staan.

 De Parthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop' | Wilde wingerd koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.