Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Boerenjasmijn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Geel
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Productcode: 18-562
Beschrijving

Philadelphus coronarius 'Aureus' of Boerenjasmijn

Philadelphus coronarius 'Aureus' bloeit in mei/juni met vrij grote, crèmewitte, klokvormige, geurende bloemen, die bijen en vlinders aantrekken en goudgele (Aureus) bladeren. Boerenjasmijn voldoet op iedere plaats in uw tuin en wordt zelfs als haag aangeplant. Deze tuinplant is goed winterhard, maar bladverliezend. 

 

Standplaats Philadelphus coronarius 'Aureus'

Philadelphus coronarius 'Aureus' stelt weinig eisen aan de grondsoort, staat het liefst in de zon of halfschaduw (hoe meer zon des te meer bloemen en goudgeler de bladeren) in een voedselrijke, waterdoorlatende bodem. Het nadeel van een te zonnige plaats is wel dat het blad kan verdrogen. Iets dieper aanplanten bevordert de groei van nieuwe scheuten vanuit de basis.

 

Philadelphus coronarius 'Aureus' snoeien en onderhouden

Snoei ieder jaar, direct na de bloei oude takken weg, zodat nieuwe scheuten voldoende ruimte en licht krijgen. Dit houdt de tuinplant jong, want de Boerenjasmijn bloeit op nieuwe uitlopers van het voorjaar.Waarom Philadelphus coronarius 'Aureus' kopen of Boerenjasmijn kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Boerenjasmijn bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Philadelphus coronarius 'Aureus' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Boerenjasmijn en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Philadelphus coronarius 'Aureus' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Philadelphus coronarius 'Aureus' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Boerenjasmijn dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Philadelphus coronarius 'Aureus', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.