» Pinus sylvestris 'Norska' - Excellent

Pinus sylvestris 'Norska' - Excellent

Product informatie

Nederlandse naam: Grove den
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen/grijs
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm
Door ons geleverde hoogte: 125/150 cm

Pinus sylvestris 'Norska' of Grove den - Informatie:
Pinus sylvestris 'Norska' uit de Excellent-serie is een met zorg geweekte Grove den, die geschikt is voor vorm-snoei; eventueel bonsai-vorm. Daarom is deze tuinplant geschikt voor elke tuin en zelfs in een pot op het terras of balkon. Elke bodem is in principe geschikt, zelfs arme grond. Zorg wel voor een goede doorlaatbaarheid; de Grove den kan niet tegen teveel vocht. Voor kustgebieden een aanrader. Pinus sylvestris 'Norska' heeft van nature een piramidale vorm met een dichte kroon. Zonder snoei groeit deze variant van de Grove den uit tot een boom van 5 tot 10 m. Hij heeft dan wel de ruimte nodig en staat hij beter in een grotere tuin. Met zijn lange grijsgroene naalden en de roodbruine kleur van de bast en de takken zorgt deze tuinplant voor een wintergroen accent in uw tuin.

Wanneer u over voldoende ruimte beschikt is snoeien niet nodig. Indien nodig kunt u de breedte beperken om de boom in model houden door het insnoeien van de takken op een eerstvolgende geplaatste zijtak. Snoei zo de uitlopers, die niet in de vorm passen, weg. Doe dit in de periode juni-september bij voorkeur bij bewolkt weer.De Pinus sylvestris 'Norska' - Excellent | Grove den koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.