U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Platanus 'Alphen's Globe' - 200 cm stam | Bolplataan | Tuinplantenwinkel.nl

Platanus 'Alphen's Globe' - 200 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Bolplataan
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 38 cm
Geleverde stam hoogte: 200 cm
Beschrijving

Platanus 'Alphen's Globe' of Bolplataan - Informatie:

Platanus 'Alphen's Globe' is een Plataan met een bolvormige groeiwijze. Deze Plataan heeft groot, handvormig, groen blad: aan de onderkant van dat blad zitten fijne haartjes die soms irritaties aan de luchtwegen kunnen veroorzaken. De bloei is onopvallend. De Bolplataan 200 cm op stam groeit langzamer dan de originele Plataan, waardoor hij goed te gebruiken in de kleinere tuin en als laanboom. 

 

Onderhoud en snoei:

Mocht de kruin van Platanus 'Alphen's Globe' te groot worden, dan kan hij flink teruggesnoeid worden. De Bolplataan zal ook op oud hout weer uitlopen. Dit terugsnoeien kan het beste in het voorjaar gedaan worden. Deze tuinplant kan het gehele jaar geplant worden op vorstvrije dagen, omdat we onze platanen in een pot leveren. Elke grondsoort is geschikt, alleen niet in kalkhoudende grond aanplanten. Liefst op een zonnige standplaats zetten.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Platanus 'Alphen's Globe' - 200 cm stam | Bolplataan koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.