Menu
Geen producten gevonden

» Pyracantha coccinea 'Orange Glow'

Pyracantha coccinea 'Orange Glow'

Product informatie

Nederlandse naam: Vuurdoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Pyracantha coccinea 'Orange Glow' of Vuurdoorn - Informatie:

Pyracantha coccinea 'Orange Glow' heeft het hele jaar sierwaarde. In het voorjaar heeft deze tuinplant schermen met roomwitte bloemen en in de zomer en het najaar massa's oranje bessen. Merels en lijsters zijn hier dol op en gebruiken deze tuinplant ook als nestplaats. Vuurdoorn kan tegen een muur of hekwerk groeien. Hij heeft dan ondersteuning nodig om te klimmen, de tuinplant groeit als een gewone struik, is niet zelf hechtend en moet daarom wel worden vastgebonden met bindbuis (draad). De Pyracantha coccinea 'Orange Glow' kan ook als solitair of strak geknipte haag gezet worden. De scherpe doorns aan de takken zorgen ervoor dat er niemand doorheen zal komen; inbraak werend. Aan de bodem worden weinig eisen gesteld. Elke normale, goed doorlaatbare, droge tot vochtige, voedzame, humusrijke grond, niet te kalkrijk, is geschikt; het is een prima kustplant. Snoeien kan in het voorjaar na de bloei. Knip dan een kwart van de takken terug. Trek wel een paar tuinhandschoenen aan! Als solitaire struik hoeft er niet gesnoeid te worden. 

Pyracantha coccinea 'Orange Glow' is een groenblijvende tuinplant. Deze Vuurdoorn bloeit van mei t/m juni met witte bloemen en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De leveringshoogte bedraagt 60/80 cm.

Voor algemene informatie over klimplanten klik hier!  De Pyracantha coccinea 'Orange Glow' | Vuurdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.