Menu
Geen producten gevonden

» Pyracantha coccinea 'Soleil d'Or'

Pyracantha coccinea 'Soleil d'Or'

Product informatie

Nederlandse naam: Vuurdoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Pyracantha coccinea 'Soleil d'Or' of Vuurdoorn - Informatie:

De Vuurdoorn is groenblijvend en geeft veel sierwaarde. In het voorjaar heeft deze tuinplant kleine, roomwitte bloemen, waar bijen en vlinders op afkomen en in de zomer en het najaar massa's gele bessen. Merels en lijsters zijn hier dol op! Vuurdoorn kan tegen een muur of hekwerk groeien. Hij heeft dan ondersteuning nodig om te klimmen, de tuinplant groeit als een gewone struik, moet daarom wel worden vastgebonden met bindbuis (draad). De Pyracantha 'Soleil d'Or' kan ook als losse of strak geknipte haag gezet worden. De scherpe doorns aan de takken zorgen ervoor dat er niemand doorheen zal komen. Zelfs geschikt voor een ruime pot op het balkon of terras. Aan de bodem worden weinig eisen gesteld. Elke normale tot vochtige grond is geschikt. Ook geschikt als kustplant. Snoeien kan in het voorjaar na de bloei. Knip dan de toppen af. Trek wel een paar tuinhandschoenen aan!

Pyracantha 'Soleil d'Or' is een groenblijvende tuinplant. Deze Vuurdoorn bloeit van mei t/m juni met witte bloemen en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De leveringshoogte bedraagt 60/80 cm.

De Pyracantha coccinea 'Soleil d'Or' | Vuurdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.