U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - dubbele U-vorm | Handpeer | Tuinplantenwinkel.nl

Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - dubbele U-vorm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 35 cm
Door ons geleverde hoogte: 110 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Conference, Williams
Pluktijd: September - Oktober
Afmetingen rek (b x h): 100 x 100 cm
Beschrijving

Pyrus communis 'Doyenne du Comice' of Handpeer - Informatie:
Pyrus communis 'Doyenne du Comice' heeft een heerlijke, zoete smaak. De dubbele U-vorm van deze tuinplant is heel bijzonder. Wanneer in de tuin niet voldoende plaats is voor een volle boom, is dit een heel mooie oplossing. Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - dubbele U-vorm kan tegen een muur of schutting geplaatst worden. In de volle zon, zal deze fruitboom de meeste bloesem krijgen en zullen de vruchten het beste rijpen. Eerst kleuren in april-mei de witte  bloesem en het groene blad de muur en in september kunnen de peren geoogst worden.

 

Snoei en onderhoud:

Om de vorm in de  dubbele U-vorm van deze tuinplant te behouden, moet er gesnoeid worden. Dit kan het gehele jaar. Een dubbele U-vorm gekweekte fruitboom heeft vier verticaal geleide hoofdtakken. U kunt deze verticale hoofdtakken verlengen door de toppen door te laten groeien. Wanneer ze de hoogte hebben bereikt die u voor ogen heeft, knipt u de toppen op die hoogte af. Vanuit de verticale takken zullen elk jaar nieuwe takjes groeien. Knip deze takjes op 10 cm van de verticale hoofdtak terug. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - dubbele U-vorm | Handpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.