Menu
Geen producten gevonden

»

Ribes uva-crispa 'Captivator'

Product informatie

Nederlandse naam: Kruisbes
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Groen/wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 11x11 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: Juli - Augustus

Ribes uva-crispa 'Captivator' of Rode kruisbes - Informatie:

Zou je wel een kruisbes in de tuin willen, maar vindt u de doorns van deze tuinplant maar niks? Ribes uva-crispa 'Captivator' is een rode kruisbes met de minste doorns, volledig doornloos is hij niet. Je zult merken dat onderin wat doorns kunnen zitten. De vruchten zijn lichtrood van kleur. Deze soort is goed te gebruiken in een fruit- en groentetuin waar kinderen ook graag in tuinieren. Dun deze kruisbessenstruik eens in de zoveel jaar uit voor het behoud van de vorm en vruchtdracht. Zorg voor een open structuur van de struik. Meestal zijn 8 gesteltakken voldoende om een mooie, open struik te krijgen, die veel vruchtdracht geeft. Het beste kan deze tuinplant in de winter gesnoeid worden. Zonder blad is het gestel van de struik namelijk het beste te zien en te vormen. 

Ribes uva-crispa 'Captivator' is een bladverliezende tuinplant. Deze Rode kruibes bloeit in april met groen / witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.


Voor meer informatie over het assortiment & de toepassing van kleinfruit klik hier! De Ribes uva-crispa 'Captivator' | Kruisbes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.