U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa 'Annapurna' - op stam | Stamroos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa 'Annapurna' - op stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Wit
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Rosa 'Annapurna' of Stamroos - Informatie:

Deze wit bloeiende stamroos is een erg fraaie verschijning. De bloemen staan in trossen bijeen op stevige stengels die niet al te lang worden. De bloemen zijn vrij groot en hebben soms een geel-groene zweem over zich heen. De bloemen zijn daarnaast heerlijk geurend. Het is een doorbloeiende roos op stam. Knip oude verwelkte bloemen weg voor een goede nabloei. Snoei deze roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter, bezien vanaf de entplaats. De Rosa 'Annapurna' is een selectie van de Franse veredelaar Dorieux.

 

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. 

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Anna Purna' klik hier! De Rosa 'Annapurna' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.