Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Muskusroos
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 20 cm
Productcode: 40-949
Beschrijving

Rosa 'Ballerina' of Muskus roos of Trosroos

Rosa 'Ballerina' is een heesterroos met een overweldigende bloei in de zomer. In grote trossen zitten tientallen enkele roze bloemen bijeen. De Muskusroos is doorbloeiend, ijzersterk en heeft een gezonde groeikracht. De tuinplant zeer goed worden gebruikt als vakvullende roos.

 

Standplaats Rosa 'Ballerina'

Rosa 'Ballerina' staat het liefst in de zon of lichte schaduw in een voedzame, waterdoorlatende bodem. Zet geen rozen op een plaats waar al rozen hebben gestaan.

 

Rosa 'Ballerina' snoeien en onderhouden

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Trosroos klik hier! Waarom Rosa 'Ballerina' kopen of Muskusroos kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Muskusroos bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Rosa 'Ballerina' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Muskusroos en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Rosa 'Ballerina' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Rosa 'Ballerina' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Muskusroos dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Rosa 'Ballerina', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.