Menu
Geen producten gevonden

» Rosa 'Berleburg' - op stam

Rosa 'Berleburg' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Lichtgeurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 125 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Berleburg' of Stamroos - Informatie: 
De Rosa 'Berleburg' is een grootbloemige trosroos met een dieproze kleur. De gevulde bloemen contracteren erg fraai met donkergroene en glanzende blad. De niewe scheuten van deze roos hebben rood gekleurd blad. De 'Berleburg' is een doorbloeiende roos; de bloemen verschijnen van juni tot aan oktober. De bloemen staan in kleine trossen aan stevige stelen en blijven erg lang goed. De rozen geven een lichte, niet altijd te waarnemen, fruitige geur. De Rosa 'Berleburg' is een sterk vertakkende en uniform groeiende stamroos. Snoei de Rosa 'Berleburg' in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter, bezien vanaf de entplaats. De stamroos 'Berleburg' is een selectie van de veredelaar Poulsen (Poulsenroos / Poulsenrozen). De roos behoort tot de Castle Collection of Castle-serie.

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Berleburg' klik hier!De Rosa 'Berleburg' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.