» Rosa 'Darcey Bussel' - op stam

Rosa 'Darcey Bussel' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Engelse roos op stam
Bloeitijd: Juni - November
Bloemkleur: Purperrood
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Darcey Bussel' of Engelse Stamroos - Informatie:

Bij het zien van deze Engelse roos waren wij meteen verkocht. De erg fraaie purperrode bloemkleur is fris en ziet er chique uit. De bloemen zijn daarbij stevig gevuld en heerlijk geurend; alle eigenschappen van een Engelse roos uit de stal van David Austin. Vanaf het einde van mei verschijnen de eerste bloemen die vaak in trossen bijeen staan. De Rosa 'Darcey Bussel' bloeit ook daarna goed door. Voor de beste nabloei kunt u het beste de uitgebloeide bloemstelen terugsnoeien, en gedurende de zomer de roos van wat extra voeding voorzien. Aan het einde van de winter snoeit u deze stamroos in zijn geheel flink terug tot ongeveer 15 à 30 centimeter, bezien vanaf de entplaats. De roos 'Darcey Bussel' is een selectie van de veredelaar David Austin (David Austin Roses).

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!


Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. De Rosa 'Darcey Bussel' - op stam | Engelse roos op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.