» Rosa 'Guy's Gold'

Rosa 'Guy's Gold'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Geel
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Guy's Gold' of Grootbloemige roos - Informatie
De Rosa 'Guy's Gold' is een recente gezonde rozensoort van veredelaar Harkness (Harknessroos / Harknessrozen). Rosa 'Guy's Gold' geeft grote frisgele bloemen. De bloei begint tamelijk vroeg in vergelijking tot andere rozen. Het is een goede doorbloeiende roos die al nieuwe knoppen maakt terwijl de 'oude' knoppen in bloei staan. Knip de verwelkte bloemen wel weg voor een beter doorbloei. De lichte geur van de bloemen is aangenaam. Het blad is sterk glanzend en gezond. Deze grootbloemige roos is ook als snijroos te gebruiken. De rozenstruik wordt ongeveer 80 centimeter hoog. Het beste knipt u deze roos in maart terug tot ongeveer 15 centimeter boven de grond. De roos behoort tot de zogenaamde theehybride / theehybriden rozen. Een synoniem voor deze roos is de Rosa 'Harmatch'.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Guy's Gold' klik hier! De Rosa 'Guy's Gold' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.