Menu
Geen producten gevonden

» Rosa 'Pomponella'

Rosa 'Pomponella'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Pomponella' of Trosroos - Informatie:
De rosa 'Pomponella' is een met het ADR predikaat (ADR roos / ADR rozen) onderscheiden trosroos. De komvormige bloemen zijn uniek en verschijnen in grote trossen aan de plant. De helderroze bloemen verschijnen vanaf juni tot aan oktober. Knip na de eerste bloei uitgebloeide stengels deels terug voor een goed herbloei. De Rosa 'Pomponella' is een ijzersterke roos die zeer goed resistent is tegen rozenziekten. De groei is bossig. De volle planten zijn daarom ook geschikt als vakbeplanting. Zijn er dan geen nadelen te bespeuren? Misschien is het enige nadeel van deze roos dat ze niet geurt. Rosa 'Pomponella' is een roos uit de Märchen-serie van de veredelaar Kordes (Kordesroos / Kordesrozen). De Roos reikt tot ongeveer 80 centimeter hoogte. Knip deze roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Pomponella' klik hier! De Rosa 'Pomponella' | Grootbloemige trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.