Menu
Geen producten gevonden

» Rosa 'Red Eden Rose'

Rosa 'Red Eden Rose'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Rood
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Red Eden Rose' of Grootbloemige roos / trosroos - Informatie
De Rosa 'Red Eden Rose' is de roodgekleurde variant van de Rosa 'Eden Rose'. De bloei is vergelijkbaar. Ook deze roos bloeit met stevig gevulde, in de knop lichtgeurende bloemen. De bloemen staan in enkelvoud of kleine trossen aan de stengels die soms licht overhangen. De groei van deze 'Red Eden Rose' is wat compacter dan de 'Eden Rose'. Ze is daarom goed bruikbaar als perkroos. De bloei duurt van juni tot aan oktober. Knip bloemstengels met verwelkte bloemen deels terug zodat de rozenstruik sneller nieuwe knoppen aanmaakt. De Rosa 'Red Eden Rose' bereikt een hoogte van ongeveer 80 centimeter. Snoei de roos in maart terug tot ongeveer 15 à 20 centimeter. Als u minder hard snoeit kunt u deze struikroos laten doorgroeien tot ongeveer 150 centimeter. De 'Red Eden Rose' is een selectie van de veredelaar Meilland (Meillandroos / Meillandrozen).  

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Red Eden Rose' klik hier! De Rosa 'Red Eden Rose' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.