Rosa 'Red Flame'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Rood
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm - 300 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Rosa 'Red Flame' of Klimroos - Informatie:

De Rosa 'Red Flame' is een vrij nieuwe rozenvariëteit. De bloemen van deze rode klimroos zijn vrij groot en rijk gevuld. Ze geuren daarnaast heerlijk. Deze klimroos valt verder op doordat de nieuwe scheuten rood tot purper van kleur zijn. Daarna kleurt het blad diepgroen. Deze klimroos is goed doorbloeiend en kan een hoogte bereiken tot ongeveer 3 à 3,5 meter. Door het snoeien is de hoogte goed in de hand te houden.

Zet deze klimroos in de zon of halfschaduw voor een optimale groei. Zorg bij het planten voor een rijke, voedzame bodem. Vermeng hiervoor wat potgrond door de aarde. Geef na een jaar van groeien in het voorjaar wat extra voeding. Dit kan worden herhaald in de zomer. Een rijke voedingsbodem zorgt voor een krachtige groei en veel bloemen in de zomer.

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

 

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en ondehoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Red Flame' klik hier! De Rosa 'Red Flame' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.