Menu
Geen producten gevonden

» Rubus fruticosus 'Chester Thornless'

Rubus fruticosus 'Chester Thornless'

Product informatie

Nederlandse naam: Doornloze braam
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per strekkende meter: 2 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 11x11 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: Juli - Augustus

Rubus fruticosus 'Chester Thornless' of Doornloze Braam - Informatie:
De Rubus fruticosus 'Chester Thornless' is een erg fraai, doornloos bramenras met grote, zoete vruchten. De bramen zijn vrij laat rijp, ongeveer aan het einde van augustus. De smaak en opbrengst zijn allebei erg goed. Dit ras wordt nog steeds veel gebruikt in de professionele teelt. De Doornloze braam groeit het beste in de zon of halfschaduw. Veel zon zorgt voor zoetere vruchten.

Standplaats:

Bramen houden van een humeuze en vrij zure voedingsbodem. We raden daarom aan om bij de aanplant van een braam tuinturf te gebruiken. Vermeng deze met de bodem en plant de bramenplant in de met turf verrijkte grond.

 

Snoei en Onderhoud:
Bramen maken ieder jaar lange nieuwe scheuten die u het beste kunt aanbinden. Hiervoor kunt u draden spannen, gebruik maken van een gaaswerk of van de schutting. De bramen verschijnen het talrijkste op 2-jarige scheuten. Oudere scheuten snoeit u aan het einde van de winter compleet weg. Nieuwe scheuten bindt u in de zomer tussen de vruchtdragende scheuten aan. Kies alleen voor de meest vitale scheuten en snoei de rest meteen weg.De Rubus fruticosus 'Chester Thornless' | Doornloze braam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.