Menu
Geen producten gevonden

»

Bezorging en kosten

Een deel van ons wagenpark

Bezorging

99% van de bestellingen worden met eigen vervoer bezorgd. Alleen kleine, niet kwetsbare bestellingen worden bezorgd door een in bloemen en planten gespecialiseerde pakketdienst.
We bezorgen door heel Nederland en België. Hierboven ziet u een deel van de voertuigen waarmee we uw bestellingen bezorgen. Wij staan altijd garant voor een goede aflevering. Uw bestelling is op deze manier in handen van een echte specialist. Schade aan de planten is op deze manier onmogelijk. Indien u tijdens het bestelproces aangegeven heeft waar we uw bestelling neer moeten zetten word dit gedaan. Indien u niets aangegeven heeft en u niet thuis bent, proberen wij het bij de buren en vind u een kaartje in de brievenbus met het adres waar het is afgeleverd. Als dit ook niet mogelijk is nemen we contact met u op voor een nieuwe afspraak.

Wanneer u de bestelling later wenst te ontvangen, dan kunt u ons hierover een e-mail sturen. De leverdatum kunnen we dan in overleg vastleggen zodat het u uitkomt.

Bezorgkosten

Alle bestellingen boven de € 75,- bezorgen wij GRATIS. Voor bestellingen tot € 75,- hanteren wij een standaard bezorgtarief van € 7,95. Deze tarieven gelden voor bezorging in heel Nederland (dus ook de Waddeneilanden) en België.

Verpakking

Uw bestelling wordt met zorg in dozen ingepakt op onze speciaal daarvoor ingerichte afdeling. Op deze manier blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd tijdens de verzending. Op het moment dat uw bestelling verzendklaar is, krijgt u van ons een email dat uw bestelling de volgende dag wordt afgeleverd.

Planten leven. We streven er daarom naar om planten zo snel mogelijk te bezorgen om schade te voorkomen. U hoeft niet thuis te zijn ten tijde van de bezorging maar vragen daarvoor wel aan u waar wij het pakket neer mogen zetten. Bijvoorbeeld bij uw voordeur of in de tuin. Dit kunt u aangeven bij het afronden van uw bestelling.

Afhalen

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling af te komen halen op ons plantencentrum in Knegsel. Wanneer u voor deze optie kiest betaalt u geen extra kosten. Afhalen is altijd gratis. Zodra de bestelling door ons is verzameld en ingepakt, krijgt u van ons een mail dat uw bestelling klaar staat. Wacht dus met het afhalen, totdat u deze mail gehad heeft!

Wanneer u op ons plantencentrum bent, meldt u zich bij de balie / kassa. Zorg ervoor dat u uw ordernummer bij de hand heeft. Het adres van ons plantencentrum is: Eerselseweg 35 in Knegsel.

Voor onze openingstijden klik hier

Aangepaste bezorging rond Kerst en Oud & Nieuw 2020/2021

Rond Kerst en Oud & Nieuw hanteren wij andere levertijden. Houdt voor de exacte levertijden in deze periode deze pagina in de gaten.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.