Menu
Geen producten gevonden

»

Skimmia japonica 'Olympic Flame'

Product informatie

Nederlandse naam: Skimmia (Vrouwelijk)
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 20/25 cm

Skimmia japonica 'Olympic Flame' of Skimmia - Informatie:

Skimmia japonica 'Olympic Flame' is een vrouwelijke Skimmia en daarmee kunnen er bessen aan deze tuinplant komen. Om bessen te kunnen ontwikkelen moet deze Skimmia wel bestoven worden door een mannelijke (bijv. Skimmia japonica 'Rubella') variant die in de buurt staat. De Skimmia japonica 'Olympic Flame' is een perfecte tuinplant voor in de border. Hij combineert goed met vaste planten die hun sierwaarde in de zomer hebben. Wanneer deze vaste planten op hun retour zijn, begint de Skimmia japonica 'Olympic Flame' zijn bloemen en bessen te tonen. Zo wisselen ze elkaar mooi af. Ook in een bloempot op het terras komt deze Skimmia goed tot zijn recht. Om het Olympische gevoel dat de naam van deze Skimmia bij ons oproept te versterken, hebben we hieronder onder het kopje "misschien zijn deze producten ook iets voor u" het podium plus plek vier compleet gemaakt!

 

Standplaats:

Bij voorkeur staat deze Skimmia op een beschutte plaats buiten de volle zon (teveel zonlicht verbleekt de bladeren) in een humusrijke, vochtige, iets zurige bodem.

 

Snoei en onderhoud:

Gebruik veel tuinturf bij het aanplanten van deze tuinplant om het zure bodemmilieu te behouden. De turf goed mengen met de bestaande tuingrond. Er is alleen vormsnoei nodig; de beste periode hiervoor is na de bloei. Gebruik bij toepassing in een bloempot potgrond en geen tuinturf. Alleen bij aanplant in de tuin turf gebruiken.De Skimmia japonica 'Olympic Flame' | Skimmia (Vrouwelijk) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.