» Sorbus aucuparia

Sorbus aucuparia

Product informatie

Nederlandse naam: Lijsterbes
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm

Sorbus aucuparia of Lijsterbes - Informatie:
Sorbus aucuparia is de meest voorkomende Lijsterbes. De Lijsterbes staat het liefst in de zon of halfschaduw in een licht vochtige, waterdoorlatende bodem en stelt geen eisen aan de grondsoort. De bladeren zijn geveerd, met een gezaagde bladrand. Deze tuinplant krijgt in mei/juni witte bloemschermen, die in het najaar uitgroeien tot oranje bessen. Als men graag veel vogels in de tuin ziet, is de Sorbus aucuparia een goede optie. De Lijsterbes verliest in de winter zijn bladeren en is goed vorstbestendig. 


Sorbus aucuparia is een bladverliezende tuinplant. Deze Lijsterbes bloeit van mei t/m juni met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 5 tot 10 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Sorbus aucuparia | Lijsterbes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.