» Sorbus aria 'Magnifica'

Sorbus aria 'Magnifica'

Product informatie

Nederlandse naam: Meelbes
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Grijs/groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm

Sorbus aria 'Magnifica' of Meelbes - Informatie:
Sorbus aria 'Magnifica' is een langzaam groeiende boom. De kroon van de Meelbes wordt op latere leeftijd eirond. De bladeren zijn glanzend groen aan de bovenzijde; de onderzijde daarentegen is witviltig, wat de boom een aparte uitstraling geeft. De bloemen van deze tuinplant zitten in trossen bij elkaar. De vruchten die later gevormd worden, zijn oranje/rood van kleur; deze bessen trekken vogels aan. Sorbus aria 'Magnifica' komt het mooiste tot zijn recht in een wat grotere tuin. Meelbes staat het liefst in de zon of halfschaduw en stelt weinig  eisen aan de grondsoort; verliest in de winter zijn bladeren en is goed vorstbestendig.

Sorbus aria 'Magnifica' is een bladverliezende tuinplant. Deze Meelbes bloeit in mei met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 5 tot 10 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Sorbus aria 'Magnifica' | Meelbes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.