» Syringa meyeri 'Palibin' - hoogstam

Syringa meyeri 'Palibin' - hoogstam

Product informatie

Nederlandse naam: Dwergsering
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm

Syringa meyeri 'Palibin' - hoogstam of Dwergsering - Informatie:

De alom bekende Dwergsering in een minder bekende vorm. Hij komt er in deze boomvorm zelfs minder "dwergachtig" uit te zien. Toch blijven de eigenschappen van deze boomvorm van de Syringa meyeri 'Palibin' hetzelfde als bij de struikvormen en kleine boompjes op stam. Ook hier komen in het voorjaar vele roze en geurende bloemen te voorschijn en is de groeikracht gering waardoor snoei niet nodig is. De stam wordt niet hoger, alleen de bol met vertakkingen wordt langzaam groter.

 

Standplaats:

De Dwergsering is een trage groeier, waardoor hij ook op een plek met weinig ruimte prima aangeplant kan worden. Hij staat bij voorkeur op een zonnige plek. Deze tuinplant stelt weinig eisen aan de grond, eventueel iets kalkrijk. 

 

Snoei en onderhoud:

Zoals hierboven al beschreven, is dit een traag groeiende Sering. Hierdoor is snoei nauwelijks nodig. Geef in de eerste twee jaar na aanplant tijdens warme en droge periodes voldoende extra water. Het wortelgestel is dan nog niet groot genoeg om zelfstandig genoeg vocht op te kunnen nemen. De Syringa meyeri 'Palibin' - hoogstam | Dwergsering koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.