» Syringa meyeri 'Palibin' - op stam

Syringa meyeri 'Palibin' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Dwergsering op stam
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Keuze afhankelijk
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Syringa meyeri 'Palibin' of Dwergsering op stam - Informatie:

De Syringa meyeri 'Palibin' is een heerlijk geurende heester.  Deze laagblijvende variant van de Sering heeft een dichte structuur. De lichtpaarse bloemtrossen van Syringa meyeri 'Palibin' komen bij gunstig weer al in april aan de plant en de bloei duurt dan wel tot en met juni.  De heerlijke geur is overbekend; een paar takken in een vaas brengen de lente in huis. Deze tuinplant is mooi als solitair. Omdat deze Dwergsering op stam is, kan er bijvoorbeeld een mooie bodembedekker onder geplant worden; combineert mooi in een plantvak met rozen of Lavendel. Zet deze plant bij voorkeur in een goed doorlaatbare, kalkrijke, niet te natte tuingrond. In het voorjaar strooit u wat koemestkorrels of andere organische mest rond de voet van de plant. Snoeien van een Sering op stam: let op wilde scheuten in de kroon, snoei die direct terug tot op de stam. Verder kan er vormsnoei worden toegepast. Snoei niet alle takken tegelijk terug, want dan krijgt een Sering het jaar daarop geen bloemen. Knip uitgebloeide bloemen af, dan volgt misschien nog een nieuwe bloei in september.

Syringa meyeri 'Palibin' is een bladverliezende tuinplant. Deze Dwergsering bloeit van mei t/m juni met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Syringa meyeri 'Palibin' - op stam | Dwergsering op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.