» Hedera colchica 'Arborescens'

Hedera colchica 'Arborescens'

Product informatie

Nederlandse naam: Struikklimop
Bloeitijd: September - November
Bloemkleur: Groen/geel (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 20/30 cm

Hedera colchica 'Arborescens' of Struikklimop - Informatie:

Struikklimop doet als naam waarschijnlijk een beetje duf aan. Toch is alles aan deze struikvorm van klimop anders dan de klimmende versie. Het decoratieve, donkergroene, glanzende blad van Hedera colchica 'Arborescens' blijft het jaarrond aan de plant zitten. In de late zomer verschijnen bolvormige, geelgroene bloemtrosjes welke geliefd zijn bij bijen. De mooi zaadhoofden groeien uit tot zwarte bessen en blijven de hele winter staan, maar vogels zijn er dol op. Deze tuinplant groeit zowel in de zon als in de schaduw en stelt weinig eisen aan de bodemgesteldheid of grondsoort. Hedera colchica 'Arborescens' is geschikt als bodembedekker, maar ook als vak- en haagbeplanting en zelfs als solitair. Knip in het voorjaar te lange uitlopers en overbodige takken weg en geef daarna wat organische mest.

Hedera colchica 'Arborescens' is een groenblijvende tuinplant. Deze Struikklimop bloeit van september t/m november met groen/gele bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 100 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De Hedera colchica 'Arborescens' | Struikklimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.