Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Struikklimop
Bloeitijd: September - November
Bloemkleur: Groen/geel (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 20/30 cm
Productcode: 14-764
Beschrijving

Hedera colchica 'Arborescens' of Struikklimop

Dit product heeft een naamsverandering gekregen en is voortaan beschikbaar onder de naam Hedera colchica 'Fall Favourite' 

 

Struikklimop doet als naam waarschijnlijk een beetje duf aan. Toch is alles anders dan de klimmende versie. Het decoratieve, donkergroene, glanzende blad van Hedera colchica 'Arborescens' blijft het jaar rond aan de tuinplant zitten. In de late zomer verschijnen bolvormige, geelgroene bloemtrosjes, die geliefd zijn bij bijen. De mooie zaadhoofden groeien uit tot zwarte bessen en blijven de hele winter staan, maar vogels zijn er dol op. De tuinplant is geschikt als bodembedekker, maar ook als vak- en haagbeplanting en zelfs als solitair. 

 

Standplaats Hedera colchica 'Arborescens' 

De Struikklimop groeit zowel in de zon als in de schaduw en stelt weinig eisen aan de bodemgesteldheid of grondsoort. 

 

Hedera colchica 'Arborescens' snoeien en onderhouden

Knip in het voorjaar te lange uitlopers en overbodige takken weg en geef daarna wat organische mest.Waarom Hedera colchica 'Arborescens' kopen of Struikklimop kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Struikklimop bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Hedera colchica 'Arborescens' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Struikklimop en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Hedera colchica 'Arborescens' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Hedera colchica 'Arborescens' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Struikklimop dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Hedera colchica 'Arborescens', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.