Tamarix ramosissima 'Pink Cascade' - hoogstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Tamarisk
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 43 cm
Beschrijving

Tamarix ramosissima 'Pink Cascade' - hoogstam of Tamarisk - Informatie:

Tamarix ramosissima 'Pink Cascade' is een rijkbloeiende kleine boom die rond de 3 tot 4 meter hoog wordt. De roze bloemen van Tamarix ramosissima 'Pink Cascade' verschijnen in de periode mei - september. De bloemen zijn wat langer en donkerder van kleur als de bij de Tamarix tetrandra. De boom heeft aparte twijgen en bladeren, de twijgen zijn wat slapper en overhangend. Het blad is heel klein, wat naaldvormig en grijsgroen van kleur. 

 

Standplaats:

Tamarix ramosissima 'Pink Cascade' verdraagt zeewind en kan tegen droogte. De boom staat het liefst op wat zanderige bodems, maar in principe kan deze boom op alle doorlatende bodems aangeplant worden. 

 

Snoei en onderhoud:

Tamarix ramosissima 'Pink Cascade' hoeft niet perse gesnoeid te worden, om de boom compact en in model te houden kan de boom rond maart teruggesnoeid te worden. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Tamarix ramosissima 'Pink Cascade' - hoogstam | Tamarisk koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.