Menu
Geen producten gevonden

»

Thuja occidentalis 'Yellow Ribbon' 225/250 - kluit

Product informatie

Nederlandse naam: Westerse levensboom
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Geel/groen
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Oktober - April
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Advies aantal per strekkende meter: 3 planten per 2 meter
Door ons geleverde hoogte: 225/250 cm

Thuja occidentalis 'Yellow Ribbon' of Westerse levensboom

De Thuja occidentalis 'Yellow Ribbon' is een geelbladig type van de Westerse levensboom. De groei van deze variëteit lijkt veel op de 'Brabant' maar groeit trager. De Thuja occidentalis 'Yellow Ribbon' is uitstekend geschikt voor hagen, maar ook prima als solitair te gebruiken. Deze haagplant groeit snel en mooi dicht. Als solitair groeit deze soort compact en vrij smal omhoog. De westerse levensboom is daarbij ook heel geschikt om in de heidetuin aan te planten. In de zomer licht het blad geel op. In de winter krijgt deze levensboom een bronzen verkleuring over zich heen. Door de combinatie tussen het gele loof en de winterverkleuring lijkt de boom soms wel van goud.

 

Standplaats:

Zet deze tuinplant in de zon of halfschaduw in een goed waterdoorlatende bodem. Deze thuja groeit op elke grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

De boom mag als haagconifeer op de door u gewenste hoogte en dikte gesnoeid worden. Alleen niet snoeien bij te veel zon en of tijdens vorstperiodes. Geef water bij droogte en voeg in het voorjaar wat organische mest toe. Dan heeft u jaren plezier van deze tuinplant.

 


Let op!
De kluit is NIET meegerekend bij de hoogtemaat van de plant. Het is de daadwerkelijke hoogte die boven de grond uitkomt!

Voor meer uitleg over haagconiferen, snoei- & onderhoudstips klik hier!   

Voor meer uitleg over haagplanten in het algemeen klik hier!    De Thuja occidentalis 'Yellow Ribbon' 225/250 - kluit | Westerse levensboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.