» Vaccinium corymbosum 'Blue Suede'

Vaccinium corymbosum 'Blue Suede'

Product informatie

Nederlandse naam: Blauwe bes
Bloeitijd: Mei - Juni
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 125 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: Juli

Vaccinium corymbosum 'Blue Suede' of Blauwe bes - Informatie:
Deze blauwe bes is een nieuwe ontdekking uit de Verenigde Staten. De Vaccinium corymbosum 'Blue Suede' onderscheidt zich door een iets compactere groei. De rijke dracht en goede smaak van de bessen maken het plaatje compleet. In het najaar verkleurt het blad naar rode en wijnrode tinten.

 

Standplaats:

Een blauwe bes houdt van zure, vochthoudende grond en staat het liefst op een zonnige plaats. Vaccinium corymbosum 'Blue Suede' kan een hoogte bereiken van ongeveer 120 centimeter en soms iets hoger.

Snoei en Onderhoud:
De Vaccinium corymbosum houdt van een zure grond. We raden daarom aan om deze plant in de tuinturf te planten. Vermeng de turf samen met de aarde in het plantgat. Ze de plant vervolgens in het plantgat en vul deze op met het mengsel van turf en aarde. Voor een blijvend gezonde voedingsbodem raden we aan om elke 2 jaar een goede hoeveelheid turf rondom de voet van de plant aan te brengen. 
Snoei is goed mogelijk. Zorg voor een open struik waar het zonlicht goed tot binnen in de plant kan doordringen. Door de zon ontwikkelen de bessen hun zoete smaak.De Vaccinium corymbosum 'Blue Suede' | Blauwe bes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.