Menu
Geen producten gevonden

»

Veronicastrum virginicum 'Album'

Product informatie

Nederlandse naam: Virginische ereprijs
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 125 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Veronicastrum virginicum 'Album' of Virginische ereprijs - Informatie: 

In de grotere border is Veronicastrum virginicum 'Album' een welkome aanvulling. In de zomermaanden geeft deze hoge tuinplant fijne, witbloeiende, lange aren, die vele, miniscule bloemetjes bevatten. Mooi is ook de manier waarop de bladeren in etages steeds als een krans rondom de stengel staan. Virginische ereprijs is prima te combineren met andere vaste planten. Deze tuinplant is vorstbestendig en verliest in de winter zijn bladeren.

 

Standplaats:

Virginische ereprijs staat het liefst in de zon of halfschaduw in niet te droge bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Veronicastrum virginicum 'Album' sterft in de winter af. Knip de tuinplant, zodra hij lelijk wordt, terug tot kort boven de grond. In het voorjaar zal Virginische ereprijs vanaf de grond opnieuw uitlopen. Veronicastrum virginicum 'Album' is goed te scheuren. Hiermee verjongt u de plant en kunt u hem vermeerderen. 

 

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Veronicastrum virginicum 'Album' | Virginische ereprijs koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.