Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Sneeuwbal
Bloeitijd: December - Maart
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 75 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 18 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/25 cm
Productcode: 20-587
Beschrijving

Viburnum tinus 'Gwenllian' of Sneeuwbal

Viburnum tinus 'Gwenllian' is een wintergroene én winterbloeiende struik, vernoemd naar een prinses uit Wales. Van december tot maart bloeit de Sneeuwbal met roze knopjes, die zich daarna openen tot wit-roze bloemetjes, die uitgroeien tot mooie, blauwe bessen. De tuinplant staat mooi als solitair, groeit lager en breder uit en is daarom ook goed toepasbaar als wintergroene vakbeplanting. 

 

Standplaats Viburnum tinus 'Gwenllian'

Viburnum tinus 'Gwenllian' groeit zowel in de zon als in de schaduw, staat wel graag op een beschutte plaats tegen uitdrogende oostenwind in een normaal voedzame, liefst iets zurige bodem. Gebruik bij het aanplanten van de Sneeuwbal voor het behoud van de zurige bodemgesteldheid tuinturf.

 

Viburnum tinus 'Gwenllian' snoeien en onderhouden

Snoei de Sneeuwbal na de winter door oude en uitgedroogde takken tot bijna op de bodem weg te knippen, zodat nieuwe scheuten meer licht en ruimte krijgen. Beperk vormsnoei van de tuinplant door alleen erg storende takken te verwijderen.Waarom Viburnum tinus 'Gwenllian' kopen of Sneeuwbal kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Sneeuwbal bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Viburnum tinus 'Gwenllian' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Sneeuwbal en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Viburnum tinus 'Gwenllian' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Viburnum tinus 'Gwenllian' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Sneeuwbal dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Viburnum tinus 'Gwenllian', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.