Weigela 'Black & White' - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Weigelia
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen-rood
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 50/60 cm
Beschrijving

Weigela 'Black & White' of Weigelia XL-serie - Informatie:
Deze Weigela 'Black & White' - XL is een donkerbladige soort. De trompetbloemen verschijnen in  mei/juni en zijn wit van kleur; ze combineren prachtig met het donkere blad. Vandaar de naam 'Black & White. Weigelia is een compacte struik met een hoogte van 40 en een breedte van 70 cm. Nieuwe groeischeuten beginnen donkergroen en worden later donkerpaars. 

 

Onderhoud en snoei:

Geef deze tuinplant een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Elke goede, doorlaatbare, licht vochtige tuingrond is geschikt. Na de bloei kunt u deze struik wat snoeien om hem mooi in vorm te houden. Snoei de oudste takken onderaan weg; de overgebleven takken met een derde terugnemen.  Weigela 'Black & White' bloeit op hout van voorgaande jaren. Houd daar rekening mee door een goede balans over te houden van oude en jonge takken.

 

Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Weigela 'Black & White' - XL | Weigelia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.