Abelia grandiflora - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Abelia
Bloeitijd: Mei - Juli
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 50/60 cm
Beschrijving

Abelia grandiflora of Abelia XL-serie - Informatie:
Abelia grandiflora XL is een langbloeiende heester. 'Grandiflora' is waarschijnlijk de meest populaire variant. Deze sierlijke tuinplant blijft half wintergroen. Het blad is glanzend donkergroen. Tijdens de bloei, van juni tot oktober, krijgt Albelia grandiflore bleek witroze, licht geurende, trompetachtige bloemen aan de gebogen takken. Mooi als solitair achterin een border of in kleine groepjes in een grotere border. Knip deze tuinplant in het voorjaar terug tot 25 cm boven de grond. De leveringshoogte bedraagt 50 tot 60cm.

 

Onderhoud en snoei:

Geef de Abelia grandiflora een wat beschutte standplaats in de zon. Elke goed doorlaatbare grond is geschikt. Zorg dat de plant niet te nat komt te staan. Breng een laag afgevallen bladeren rond de voet van de plant aan om hem te beschermen tegen vorst in strenge winters.


Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Abelia grandiflora - XL | Abelia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.