» Acer platanoides 'Crimson Sentry' - 180 cm stam

Acer platanoides 'Crimson Sentry' - 180 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Noorse esdoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Geel (onopvallend)
Bladkleur: Rood
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Geleverde stam hoogte: 180/200cm

Acer platanoides 'Crimson Sentry' of Noorse esdoorn - Informatie
Acer platanoides 'Crimson Sentry' is een compactere variant van de Noorse esdoorn en daardoor geschikt voor de kleinere tuinen. Hij groeit uit tot een wat bredere zuilboom. Het blad is donkerrood, waardoor het een opvallende verschijning is. Deze tuinplant verkleurt in de herfst goudbruin en verliest dan zijn bladeren, maar is wel vorstbestendig. Kan goed worden toegepast als solitair of als laanboom in grotere tuinen en parken. 

 

Snoei en onderhoud:

Acer platanoides 'Crimson Sentry' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, niet te natte bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. De Noorse esdoorn groeit langzaam; snoei is daarom vaak niet nodig. Bovendien wordt door het snoeien de natuurlijke vorm van de Noorse esdoorn verstoord. Wel kunt u op een vorstvrije dag in december oude en vormverstorende takken wegknippen; snoei niet in het voorjaar want dan gaat deze tuinplant ernstig bloeden.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Acer platanoides 'Crimson Sentry' - 180 cm stam | Noorse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.