Anemone hybrida 'Whirlwind'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Herfstanemoon
Bloeitijd: Augustus - Oktober
Bloemkleur: Wit (halfdubbel)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 90 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Anemone hybrida 'Whirlwind' of Herfstanemoon - Informatie:

Anemone hybrida 'Whirlwind' is een herfstanemoon met halfdubbele, witte bloemen. De bloemen staan op lange stengels, die boven de bladeren uitkomen. De Herfstanemoon geeft, zoals de naam al aan geeft, in de herfst bloemen. Anemone hybrida 'Whirlwind' is goed te combineren met andere vaste planten, siergrassen en heesters en komt het beste tot zijn recht in grote groepen of als kleuraccent tussen bijvoorbeeld siergrassen. 

 

Standplaats:

Geef deze tuinplant een lichte standplaats in de halfschaduw in een voedzame, vochthoudende bodem. Het is een zeer geschikte tuinplant voor de border, aan de bosrand of in de landelijke tuin.

 

Snoei en onderhoud:

Het eerste jaar heeft deze tuinplant nodig om aan te groeien en te wortelen en zal dan vaak nog minder bloeien. Anemone hybride 'Whirlwind' kan wel lang op dezelfde plaats blijven staan. U kunt er voor kiezen om in het najaar na de bloei, of in het voorjaar, rond maart de plant geheel terug te snoeien. De Anemone hybrida 'Whirlwind' | Herfstanemoon koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.