Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Herfstaster
Bloeitijd: September - Oktober
Bloemkleur: Blauwpaars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34AS-5348
Beschrijving

Aster cordifolius 'Little Carlow' of Aster 

In het najaar is deze plant het meest opvallend. Dan bloeit hij massaal met een kussen van blauwpaarse bloemetjes. Ze zijn een belangrijke bron van nectar voor bijen en andere nectarliefhebbers voordat de winter invalt. Aster cordifolius heeft daarbij geen last van meeldauw wat deze tuinplant een mooie toevoeging maakt op het assortiment. Het is daarnaast een van de meest bloemrijke en misschien wel opvallendste aster in het assortiment. Over smaak valt uiteraard te twisten.

 

Standplaats Aster cordifolius 'Little Carlow'

 

 

Aster cordifolius 'Little Carlow' snoeien en onderhouden

 

 Waarom Aster cordifolius 'Little Carlow' kopen of Herfstaster kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Herfstaster bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Aster cordifolius 'Little Carlow' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Herfstaster en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Aster cordifolius 'Little Carlow' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Aster cordifolius 'Little Carlow' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Herfstaster dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Aster cordifolius 'Little Carlow', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.