Aster lateriflorus 'Horizontalis'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: herfstaster
Bloeitijd: September - Oktober
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Aster lateriflorus 'Horizontalis' of Herfstaster

Op zoek naar een mooie najaarsbloeier? Aster lateriflorus 'Horizontalis' is dan zeker een aanrader. De tuinplant heeft een compacte, bossige vorm met wijd uitstaande scheuten (Horizontalis). In september - oktober verschijnen er vele witte, margrietachtige bloemetjes met een roze bruin hartje. De Herfstaster is zeer goed te combineren met diverse vaste planten in de border en is goed te gebruiken als snijbloem. De nieuwe naam voor deze plant luidt Symphyotrichum lateriflorus 'Horizontalis'.

 

Standplaats Aster lateriflorus 'Horizontalis'

Aster lateriflorus 'Horizontalis' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, goed waterdoorlatende bodem en stelt verder weinig eisen aan de grondsoort.

 

Aster lateriflorus 'Horizontalis' snoeien en onderhouden

Knip in de herfst de lange takken van de Herfstaster al flink terug voor het behoud van de compacte plantvorm. Door de tuinplant eens in de zoveel jaar een keer uit de grond te halen, te scheuren en (eventueel op een andere plek) weer terug te planten, wordt de kans hierop verkleind. De Aster lateriflorus 'Horizontalis' | herfstaster koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.