Nieuwe Krone City-oplegger

  • Geplaatst op
  • Door Tuinplantenwinkel.nl
  • Geplaatst in Ons bedrijf
  • 0
Nieuwe Krone City-oplegger

Tuinplantenwinkel.nl heeft een nieuwe Krone City-oplegger met 1 stuuras + 1 liftas, schuifzeil en onderschuiflaadklep aangeschaft. Deze oplegger is afgeleverd door BAS trucks in Veghel. Hij wordt getrokken door onze Volvo FM 370 trekker.

Om de inzetbaarheid van de Volvo FM trekker te verhogen, zijn de oude City oplegger en de grote Schmitz zeilen oplegger ingeruild voor een nieuwe Krone City-oplegger. We hebben het beste van beide oude opleggers samengevoegd, zodat hij breed inzetbaar is. Zo heeft hij schuifzeil, zodat er ook vanaf de zijkant snel bomen en pallets geladen kunnen worden.

De lengte van de Krone City-oplegger is iets korter ten opzichte van een oplegger met maximale lengte én heeft een sturende as. Hiermee kunnen ook krappere bochten makkelijk genomen worden, waardoor de trekker met oplegger naast het laden bij kwekers ook ingezet kan worden voor het bezorgen van bijvoorbeeld grote bestellingen.

Olijfbomen hebben extra bescherming nodig in de winter

Afbeelding: De nieuwe Krone city oplegger is aangekocht voor de Volvo FM trailer. Deze rijdt al even met ons mee, maar is overgespoten in de nieuwe huisstijl.
 

Met behulp van de onderschuiflaadklep kan ter plaatse elke lading zonder hulp van een heftruck gelost worden. Aandokken bij een loods gaat efficiënt en snel. De laadklep kan onder de oplegger blijven, hij zit niet in de weg. 

Door de liftas heeft de trekker altijd voldoende druk op de schotel, terwijl bij zwaardere ladingen de druk juist goed verdeeld kan worden tussen de twee assen door hem te laten zakken.

De Volvo FM 370 trekker is al een aantal jaar onderdeel van ons wagenpark en blijft zeker nog bij ons de komende jaren. Hij is voorzien van een fijne 12 traps i shift automaat om het manoeuvreren in krappe ruimtes en in druk verkeer comfortabeler te maken voor de chauffeur. Om hem te laten aansluiten bij de huidige vloot, is hij overgespoten in de nieuwe huisstijl van het wagenpark van Tuinplantenwinkel.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.