Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-tsuga - basic

Deze Tsuga canadensis is een spar-achtige die goed snoei verdraagt. Vandaar dat deze plant ook als haagplant en leiboom geschikt is. Anders dan bij coniferen heeft deze boom kleine naalden. Die staan aan zeer fijne vertakte takken, wat zorgt voor een zachte uitstraling van het scherm in deze leiboom. De naalden blijven ook in de winter aan de boom staan; dit is dus een wintergroene leiboom.

Lei-Tsuga planten

Deze Tsuga, of Tsuga canadensis zoals hij voluit heet, vindt zijn oorsprong in Canada en is zeer goed winterhard. De Hemlock kan in de zon geplant worden maar de boom kan ook lichte schaduw goed verdragen. De boom heeft de voorkeur voor een lichtzure bodem. Daarvoor kunt u aanplantgrond of tuinturf in het plantgat vermengen met de aarde.

Lei-Tsuga kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Deze leiboom in de Basic-serie heeft een rek met een afmeting van 180 x 110 centimeter, bestaande uit 6 etages waaraan takken zijn aangebonden. Bij Tuinplantenwinkel.nl zijn leibomen een van onze specialiteiten. Al onze leibomen zijn stuk voor stuk eigenhandig ingeleid. Dit doen we al meer dan 25 jaar. De rekken van onze leibomen zijn gemakkelijk te koppelen. Op die manier kunt u de Lei-Hemlock in serie schakelen en over een grote afstand uw tuin voorzien van een groenblijvende wand.

Let op: De lei-Tsuga uit de Basic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen. Bekijk hiervoor de afbeeldingen bij het product. Een keuzehulp bij het vinden van uw leiboom vindt u hier.

Lei-Tsuga - Basic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.