Buddleja davidii 'White Profusion' - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Vlinderstruik
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 29 cm
Door ons geleverde hoogte: voorjaar 30/40 ( gesnoeid ) zomer 80/100 cm
Beschrijving

Buddleja davidii 'White Profusion' of Vlinderstruik XL-serie - Informatie
Deze vlinderstruik of Buddleja davidii 'White Profusion' - XL bloeit met witte pluimen en is een ware attractie voor vlinders. De vlinders doen zich tegoed aan de nectar, waarmee elke bloem gevuld is. En bloemen zijn er genoeg. Elke aar van de Vlinderstruik is bezaaid met honderden, zo niet duizenden bloemen. In de winter blijven er enkele, grijsgroene bladeren aan de Buddleja davidii 'White Profusion' zitten. Helemaal bladverliezend is de tuinplant dus niet.

 

Onderhoud en snoei:

Deze Buddleja houdt van de volle zon en wat drogere grond. Snoei de tuinplant pas na de winter terug tot op 30 à 50 cm boven de grond. Vlinderstruiken bloeien altijd op de nieuwe scheuten. Een goede snoeibeurt geeft de grootste bloemaren.

 

LET OP:

VOORJAAR: In het voorjaar is de plant al voor u teruggesnoeid, de plant is dan bij levering iets lager dan aangegeven maar groeit dit jaar meteen mooi fris uit. 

  
Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Buddleja davidii 'White Profusion' - XL | Vlinderstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.