Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Herfstbloeiende camelia
Bloeitijd: September - November
Bloemkleur: Lichtroze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/70 cm
Productcode: 22-609
Beschrijving

Camellia sasanqua 'Maiden's Blush' of Camelia

Camellia sasanqua 'Maiden's Blush' is een soort, die al in de herfst bloeit met schitterende, lichtroze, wasachtige, geurende bloemen. In zachte winters gaat de Camellia sasanqua 'Maiden's Blush' is groenblijvend, met glanzende, donkergroene, ovale bladeren, is redelijk winterhard bij vorstvrij weer gewoon door, zodat de struik bijna bloeit van september tot maart. Camelia is een herfstbloeier en daarom geschikt als solitair in uw border en zorgt dan zo voor wat extra kleur, maar de tuinplant doet het ook uitstekend als kuipplant op uw balkon of terras.

 

Standplaats Camellia sasanqua 'Maiden's Blush'

Camelia geeft de voorkeur aan een plaats in de (half)schaduw op een beschutte plaats in een vochtige, zure bodem, beschermd tegen koude, uitdrogende oostenwind en het liefst geen vroege ochtendzon. Gebruik, om het zure bodemmilieu te behouden, royaal tuinturf bij het aanplanten.

 

Camellia sasanqua 'Maiden's Blush' snoeien en onderhouden

Lichte vormsnoei in de lente na de bloei is mogelijk; zware snoei verdraagt Camelia slecht.Waarom Camellia sasanqua 'Maiden's Blush' kopen of Herfstbloeiende camelia kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Herfstbloeiende camelia bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Camellia sasanqua 'Maiden's Blush' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Herfstbloeiende camelia en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Camellia sasanqua 'Maiden's Blush' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Camellia sasanqua 'Maiden's Blush' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Herfstbloeiende camelia dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Camellia sasanqua 'Maiden's Blush', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.