» Campanula glomerata 'Superba'

Campanula glomerata 'Superba'

Product informatie

Nederlandse naam: Kluwenklokje
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Campanula glomerata 'Superba' of Kluwenklokje - Informatie:
De Nederlandse naam zegt het al; de bloemetjes van deze Campanula glomerata 'Superba' zitten als een kluwen bijeen, meest aan het uiteinde van de bloemstengel. Hierdoor vallen ze nog meer op!  Kluwenklokje is zouttolerant en daardoor geschikt voor in de kustgebieden. Het is een decoratieve tuinplant die goed combineert met andere vaste planten. De Campanula glomerata 'Superba' vormt een pol die elk jaar iets groter zal worden. Mocht hij te groot worden, dan laat deze tuinplant zich heel gemakkelijk scheuren, waardoor hij perfect in toom te houden is en dus ook te verjongen. Door het Kluwenklokje te scheuren, kunt u hem na een aantal jaar ook op andere plekken in de tuin terugplanten. In de winter kunt u de Campanula glomerata 'Superba' terugknippen. Hij loopt in het voorjaar opnieuw uit.

 

Campanula glomerata 'Superba' is een bladverliezende tuinplant. Dit Kluwenklokje bloeit van mei t/m juni met blauwe bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 60 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.De Campanula glomerata 'Superba' | Kluwenklokje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.