Campanula lactiflora 'Loddon Anna'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klokjesbloem
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Campanula lactiflora 'Loddon Anna' of Klokjesbloem

Campanula lactiflora 'Loddon Anna' is een mooie, decoratieve Campanula. Oorspronkelijk komt de Klokjesbloem uit de bergachtige gebieden van West-Azië; daarom zijn deze tuinplanten zeker ook geschikt voor een rotstuin. Campanula lactiflora 'Loddon Anna' is een van de hoogste klokjesbloemen en reikt tot ongeveer 120 centimeter. De bloemen hebben een bijzondere, lilaroze kleur en zijn te gebruiken als snijbloem.

Standplaats Campanula lactiflora 'Loddon Anna'

Zet de Campanula Loddon Anna in de zon of halfschaduw voor het beste resultaat. De tuinplant staat het liefst in een goede, vochthoudende bodem. Vermeng bij het aanplanten wat extra potgrond door de bodem. 

Campanula lactiflora 'Loddon Anna' snoeien en onderhouden

Campanula lactiflora Loddon Anna heeft door zijn lengte bij de bloei wel wat ondersteuning nodig. Verwijder de uitgebloeide bloemen on zaadvorming te voorkomen en de groei van nieuwe knoppen te bevorderen. Verwijder in het voorjaar al afgestorven en uitgedroogde delen van deze Campanula lactiflora Loddon Anna.De Campanula lactiflora 'Loddon Anna' | Klokjesbloem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.