» Acer palmatum 'Garnet' - 080 cm stam

Acer palmatum 'Garnet' - 080 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse esdoorn
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Rood
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Geleverde stam hoogte: 80 cm

Acer palmatum 'Garnet' of Japanse esdoorn - Informatie:
De Acer palmatum 'Garnet' is een van de bekendste Japanse esdoorns. Het blad is zeer fijn ingesneden en heeft de hele zomer een purperrode kleur. De bladvorm en kleur van deze esdoorn steken prachtig af tegen alle groengekleurde tuinplanten. Bij deze uitvoering is de soort geënt op een stam van 80 centimeter. Omdat de takken afhangen zal deze boom maar bescheiden in de hoogte groeien. De takken kunnen op den duur tot aan de grond reiken. De afhangende takstand en het fijne blad geven deze kleine boom de uitstraling van een rode waterval. In het najaar verkleurt het blad nog eens extra rood voordat deze van de boom valt.

 

Standplaats:

Acer palmatum 'Garnet' staat het liefst op een beschutte plaats in de (half)schaduw in een vochthoudende, lichtzure bodem; liever geen kleigrond. Geef deze kleine boom een speciale plek in uw tuin. Plant hem bijvoorbeeld aan de zijkant van een waterpartij.

Snoei en Onderhoud:
Snoeien van deze Japanse esdoorn op stam is niet nodig. U kunt de boom rustig door laten groeien. De esdoorn houdt van een zure en vochthoudende bodem. Voeg daarom bij het planten van de Japanse esdoorn extra turf toe aan de aarde. Om de bodem zuur en goed vochthoudend te houden kunt u jaarlijks of elke 2 jaar wat extra turf rondom de voet van de plant aanbrengen.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Acer palmatum 'Garnet' - 080 cm stam | Japanse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.